Välkommen till Christian Hammerl som försäljningsagent

18. juni 2024
2 minutes read

Vi är glada att kunna meddela att Christian Hammerl har anslutit sig till Biofuel Express som vår nya försäljningsagent i Österrike. Med sin omfattande erfarenhet och expertis kommer Christian Hammerl att vara ett utmärkt tillskott till vårt team när vi fortsätter att driva hållbara bränslelösningar framåt.

Christian Hammerl har över 30 års försäljningserfarenhet inom olika sektorer. Hans djupa förståelse för marknadsdynamiken och kundernas behov gör honom till en idealisk passform för vår organisation. Under de senaste två åren har han med glädje stöttat främjandet av HVO100 i Österrike och kommer att fortsätta aktivt stödja och driva introduktionen och försäljningen av denna innovativa produkt i sin nya roll.

“Jag är mycket glad över att ansluta mig till Biofuel Express Österrike och bidra till deras uppdrag att främja hållbara bränslelösningar. Jag ser fram emot att arbeta med det talangfulla teamet och utnyttja mina färdigheter för att driva innovation och tillväxt. Det finns helt enkelt inget bättre än att producera och distribuera bränsle från avfallsresurser och därmed skydda miljön,” säger Christian.

Michael Steufer, General Manager för Biofuel Express i Österrike, är entusiastisk över det nya tillskottet till teamet: “Vi är glada att ha Christian ombord. Hans omfattande erfarenhet och entusiasm för hållbar energi kommer att vara ovärderliga när vi fortsätter att expandera räckvidden för HVO100 i Österrike. Vi tror att hans bidrag kommer att förbättra våra ansträngningar att tillhandahålla renare och mer effektiva bränslealternativ avsevärt.”

Utnämningen av Christian Hammerl överensstämmer med Biofuel Express åtagande att främja miljövänliga och hållbara bränslealternativ. Hans engagemang och passion för hållbar energi kommer utan tvekan att spela en avgörande roll för att främja våra mål och utöka vår marknadsnärvaro.

Vi välkomnar varmt Christian Hammerl till Biofuel Express-familjen och ser fram emot att uppnå stora framgångar tillsammans i strävan efter en renare och grönare framtid.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Hidden