En bred uppsättning fördelar med

Biofuel Express Card

Välj rätt lösning för dig

Biofuel Express Card

Med ett Biofuel Express-kort får du tillgång till ett nätverk av nya obemannade stationer som är speciellt utformade för lastbilar och bussar. Genom våra avtal om kortacceptans får du tillgång till ett stationnätverk med mer än 100 stationer över hela Sverige och Danmark.

Efter varje avräkningsperiod får du en sammanställd faktura, specificerad per kort och tankning.

Kortet ger också möjlighet att få en översikt över din totala bränsleförbrukning och den totala CO2-reduktionen.

Ansök om Biofuel Express Card

Biofuel Express 2-Card

Biofuel Express dubbelkortsystem är utformat för företag med flera fordon som körs av olika förare. Ditt företag kommer att utrustas med två olika typer av kort – ett anslutet till varje enskilt fordon och ett utfärdat till varje förare.

För att tanka måste både kortet och PIN-koden för förarkortet användas. Denna extra säkerhetsåtgärd säkerställer ökad skyddsnivå om ett av korten skulle hamna i fel händer.

Förutom att ge en översikt över total bränsleförbrukning och CO2-reduktioner erbjuder 2-kortlösningen även möjligheten att spåra vilken förare som har tankat varje fordon.

Ansök om Biofuel Express Card

Tankning eller Leverans?
Du Bestämmer

Vi gör det enkelt för dig att få tillgång till vårt bränsle. Du kan fylla på din tank på en av våra många tankstationer i Sverige och Danmark, eller om du föredrar det kan vi också leverera HVO100 Förnybar Diesel direkt till din egen tank (bulk) genom vårt robusta distributionsnätverk.

Oavsett ditt val ser vi till en säker leverans.

Beställ bränslekort

För att bli kund hos Biofuel Express-kort måste du ansöka om ett företagskonto.
Fyll i din kortansökan och ansök om ett konto direkt.

Kontaktinformation

Name(Obligatoriskt)

Kortspecifikationer

Untitled(Obligatoriskt)