Standard eller anpassad

är ditt val

Premiumtankar och utrustning

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av lösningar från världens ledande tillverkare, vilket ger dig allt du behöver för sömlös och effektiv bränslehantering. Vårt åtagande för kvalitet säkerställer att du får utrustning som uppfyller de högsta branschstandarderna. Oavsett om du behöver lagringstankar, transaktionssystem, pumpar eller speciallösningar, så har vi det du behöver.

Paketerbjudanden med full installation
Förenkla ditt infrastrukturprojekt för bränslehantering med våra paketerbjudanden, inklusive fullständiga installations tjänster. Vi hanterar varje aspekt och säkerställer en bekymmersfri upplevelse från produktval till driftsättning.

Täckning av olika behov
Från stora bussbolag till enskilda transportörer, så tillgodoser vi en mångsidig kundbas med varierande behov. Våra anpassade tanklösningar är utformade för att möta din branschs unika krav och ger hög driftseffektivitet och produktsäkerhet.

Transaktionssystem, pumpar och tankar

Driv ditt företag till framgång med våra toppmoderna transaktionssystem och pumpar, varsamt utformade för bränsleindustrin. Oavsett om du hanterar en enskild depå eller verkar över flera platser, så levererar Biofuel Express anpassade lösningar som garanterar kontroll över din bränsleförbrukning och förbättrar din operativa ekonomi.

AdBlue-tankar
Upptäck vårt breda utbud av AdBlue-faciliteter som är speciellt utformade för branschen. Välj mellan ovanjordiska AdBlue-tankar i olika storlekar som tillgodoser dina specifika behov. Dessutom, utforska våra underjordiska AdBlue-tankar som erbjuder flexibilitet och kapacitet från 7 m³ till 100 m³.

Lagringstankar
På Biofuel Express tillhandahåller vi enkel- och dubbelfodrade bränsletankar som sträcker sig från 6 m³ till 100 m³. Våra tankar kan anpassas för att inkludera flera fack för olika bränsletyper. Med alternativ för ovanjordiska lagringstankar med fackindelningar och intern/extern ytbehandling, så säkerställer vi att dina tankar är skräddarsydda efter dina exakta behov.