Börja vara en del av

en riktig förändring idag

Omfamna hållbarhet genom hela din leveranskedja

Dela ditt företags gröna ambition? I dagens värld är hållbarhet inte bara en trend - det är ett ansvar vi alla delar. Även om många företag gör framsteg mot hållbara metoder i material och energiförbrukning, finns det fortfarande mycket att göra, särskilt inom området för tung transport.

Den tunga transportindustrin spelar en betydande roll i koldioxidutsläpp och partikelmaterie förorening, vilket påverkar både klimatet och den lokala luftkvaliteten. För att uppnå miljömål och myndighetsregleringar är det avgörande att minska dessa utsläpp. Att integrera hållbarhet i dina dagliga operationer skapar inte bara långsiktigt värde och säkrar framtida tillväxt, utan gynnar också de samhällen där du verkar.

Utnyttja fördelarna med förnybara bränslen

Oavsett om ditt företag har etablerat sina egna miljömål eller åtagit sig till Science Based Targets, kommer att arbeta med att minska växthusgasutsläpp skapa trovärdighet. Att byta ut ditt fossila bränsle till exempelvis HVO100 förnybart diesel kommer att ha flera fördelar:

 • Det kommer inte kosta dig extra i tid eller nya utrustningar
  HVO100 förnybart diesel är fullt kompatibelt med din befintliga fordonsflotta. Det tar bara fem minuter att byta!
 • Du kan sätta ett mål som passar ditt företag och din ekonomi
  Det är möjligt att blanda HVO100 med vanlig diesel och gradvis öka bränslemängden över tid.
 • Prestandan kommer att förbättras
  HVO100 har en renare förbränning, och bränslet kan bidra till att förbättra driften, eliminera risken för igensatta filter och säkerställa problemfri drift på längre sikt.

Biofuel Express Insight 
Hållbarhet gjort enkelt

Biofuel Express Insight ger en överskådlig bild av bränsleförbrukning, fullständig hållbarhetstransparens och dokumentation med bara några få klick.

Syftet är att ge fullständig insikt och därmed fungera som ett verktyg för att minska deras klimatpåverkan, samt dokumentera de uppnådda CO2-besparingarna. På så sätt kan kunderna möta dagens och framtidens ökade krav på miljö och klimat:

 • Följ CO2-minskningarna
 • Spåra bränsleförbrukningen i realtid
 • Ladda ner hållbarhetsrapporter
 • Insyn i råvaror och deras ursprung

Våra rådgivare kan hjälpa dig

Att avkarbonisera en leveranskedja och få dina leverantörer att engagera sig för dina miljömål är ingen lätt uppgift.

Du behöver vara medveten om de mest hållbara alternativen till fossila bränslen som finns tillgängliga på marknaden, se till att dina leverantörer har tillgång till dessa teknologier, beräkna de ekonomiska konsekvenserna av att "gå grönt" och förstå vilken inverkan det kommer att ha på kostnaden för slutprodukten.

Du måste också se till att dessa alternativ verkligen är hållbara och överensstämmer med ditt företags hållbarhetskriterier, vilket bidrar till att nå dina miljömål.

Vi kan hjälpa dig att forma en affärsplan för avkarbonisering av din leveranskedja. Fyll i kontaktformuläret, så kommer vi att kontakta dig för att lära oss mer om ditt företag.

Du kommer att få en komplett översikt över de förnybara alternativen till fossila bränslen, miljövinsterna, prissättningen och tillgängligheten, samt insikter om marknaden för förnybara för att bygga en långsiktig hållbarhetsstrategi.

Konsultationen med våra rådgivare är kostnadsfri, och att fylla i formuläret är inte bindande.

Sparade CO2-utsläpp hos våra kunder under 2023

0
Ton CO2-reduktion
0%
Total CO2-reduktion
0
Människors årliga CO2-utsläpp

Är du redo att påbörja den gröna omställningen?