Reduktionsplikten erbjuder nya möjligheter för ditt företag

16. januari 2024
2 minutes read

Vi är glada att dela med oss av betydande uppdateringar om det föränderliga landskapet för hållbara bränslen och dess påverkan på din resa mot att uppnå era CO2-reduktionsmål. Från och med januari 2024 har det skett en märkbar förändring i reduktionsplikten för diesel – en övergång från tidigare 30,5% till 6%. Denna övergång innebär en utmaning för företag som är engagerade i CO2-reduktionsmål och betonar behovet av alternativa, fossilfria bränslen.

Vi förstår vikten av att göra hållbara val tillgängliga därför är Biofuel Express glada att meddela en betydande prissänkning. Vi har sänkt priset med mer än 5 SEK per liter, vilket säkerställer att både traditionell diesel och HVO100 Förnybar Diesel nu är nästan jämförbara i kostnad. Denna strategiska åtgärd är utformad för att stärka våra kunder så att de kan fortsätta att uppfylla sina CO2-reduktionsmål utan att kompromissa med sina budgetmål.

HVO100 Förnybar Diesel – En enkel övergång för att överträffa CO2-reduktionsmål.
På grund av reduktionsplikten kan det vara utmanande att uppnå överenskomna CO2-reduktionsmål. För att lösa detta rekommenderar vi att överväga en övergång till HVO100 Förnybar Diesel.Med sin förnybara dieselkomposition utmärker sig HVO100 som ett kraftfullt verktyg för att uppnå högre CO2-reduktionsmål och erbjuder en väg till en mer hållbar och miljövänlig framtid. Detta avancerade förnybara bränsle erbjuder många fördelar, inklusive miljöfördelar och förbättrad motoreffektivitet. Genom att byta till HVO100 minskar du inte bara ditt koldioxidavtryck utan bidrar också till mer hållbara transporter.

Genom att övergå från konventionell diesel till HVO100 Förnybar Diesel kommer du inte bara att uppfylla ditt CO2-reduktionsmål; du kommer att överträffa det avsevärt. Medan vanlig diesel endast innehåller 6% fossilfritt innehåll minskar HVO100 Förnybar Diesel dina CO2-utsläpp med upp till 90%.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Hidden