Välkommen till Jacob Boldsen som ny Supply & Sourcing Manager

15. augusti 2024
3 minutes read

Biofuel Express är glada att kunna meddela att Jacob Boldsen har anslutit sig till vårt team som ny Supply & Sourcing Manager. Med en imponerande bakgrund inom energibranschen tillför Jacob en stor mängd erfarenhet och expertis som kommer att spela en avgörande roll i att expandera vår verksamhet och stärka vårt engagemang för hållbara energilösningar.

Jacob Boldsen har en omfattande bakgrund inom energisektorn. Han arbetade tidigare hos Ørsted (tidigare DONG Energy) i 10 år, där han var ansvarig för att hantera balanseringen av naturgas över nordvästra Europa och senare arbetade han också som Gas Trader. Därefter gick han vidare till Norlys, där han hjälpte till att etablera en handelsdesk för gas. Efter fem år övergick han till en grönare energikälla: väte. Han anställdes som Energy Trader på Everfuel, där han var ansvarig för att sluta PPA:er och säkerställa att den producerade väte uppfyllde EU:s RFNBO-krav.

I sin nya roll på Biofuel Express kommer Jacob att vara ansvarig för att bygga upp en solid portfölj av leverantörer och kunder av biobränsle. Hans ansvar kommer också att inkludera att expandera våra affärsaktiviteter över nordvästra Europa och att övervaka beställning och spårning av leveranser. Jacobs omfattande erfarenhet inom energisektorn, tillsammans med hans passion för hållbar energi, gör honom till ett värdefullt tillskott till vårt team.

Jacob själv är entusiastisk inför de kommande möjligheterna och säger: “Jag ser fram emot att bidra till den gröna omställningen genom hållbara alternativ till diesel. Dessutom hoppas jag kunna hjälpa till att styra oss alla i rätt riktning mot att uppfylla EU:s klimatmål. Detta kommer att bli en spännande resa fylld med utmaningar, men med de högt kvalificerade kollegor jag kommer att samarbeta med är jag säker på att vi kommer att nå våra mål.”

Utanför sitt yrkesliv är Jacob en erfaren resenär som har besökt nästan 50 länder, där han har fördjupat sig i olika kulturer och utforskat vår underbara natur. Han tycker också om att spela backgammon, ett spel som, precis som hans yrkesmässiga strävanden, kräver strategiskt tänkande och framförhållning.

Vi är glada över att ha Jacob ombord och ser fram emot den påverkan han kommer att ha på att driva Biofuel Express:s mission att främja den gröna energiomställningen.

Välkommen till teamet, Jacob!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Hidden