Så enkelt är hållbarhetsrapportering!

14. oktober 2024
3 minutes read

Vi lanserar nu Biofuel Express Insight 2.0, en uppgraderad version av vårt unika verktyg för hållbarhetsrapportering, speciellt utformat för den tunga transportsektorn.

Som en visionär plattform har Biofuel Express Insight varit i framkant när det gäller transparent, marknadsledande hållbarhetsrapportering, och denna nya version tar det ännu längre.

Omfattande översikt över bränsleförbrukning
Vår online plattform är tillgänglig dygnet runt och erbjuder säker, personlig åtkomst till bränsleförbrukningsdata. Med ett användarvänligt gränssnitt ger Biofuel Express Insight dig realtidsdata om din bränsleförbrukning. Detta gör det möjligt för dig att hantera och minska din förbrukning mer effektivt, vilket leder till kostnadsbesparingar och minskat koldioxidavtryck.

Översikt över CO2-reduktioner
Att förstå företagets CO2-reduktion är avgörande för att nå hållbarhetsmål. Detta verktyg förenklar komplexiteten i att spåra CO2-utsläpp och ger tydliga insikter i hur dina verksamheter bidrar till miljömålen.

Imponerande hållbarhetsrapportering
Som den första att introducera hållbarhetsrapportering inom den tunga transportsektorn fortsätter vi att leda marknaden med innovativa lösningar. Den skräddarsydda, toppmoderna plattformen är utvecklad exklusivt för Biofuel Express-kunder och säkerställer att våra verktyg möter branschens unika behov.

Biofuel Express Insight 2.0 erbjuder omfattande rapporter om utsläppsreduktioner och spårbarhet av de råmaterial och biobränslen som används i ditt bränsle, vilket ger en detaljerad bild av leveranskedjan och produktens livscykel.

Enkel nedladdning av hållbarhetsrapporter
Med Biofuel Express Insight kan du ladda ner din egen rapport om förnybart bränsle och hållbarhet. Ett klick, och du har dokumentationen redo för kunder, externa intressenter och som underlag för din ESG-rapportering.

Åtagande för avkarbonisering
Med Science Based Targets Initiative (SBTi) som åtagande gör Biofuel Express Insight 2.0 det möjligt för företag att rapportera om CO2-reduktioner i hela värdekedjan, i linje med globala hållbarhetsmål och regelöverensstämmelse. Vår plattform är utformad för att uppfylla kraven i Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) och hjälper stora och börsnoterade företag att offentliggöra viktig information relaterad till miljö, socialt ansvar och styrning (ESG).

Försprång på marknaden
Biofuel Express Insight 2.0 kan erbjudas till alla Biofuel Express-kunder. Med kontinuerliga förbättringar ser vi till att våra kunder alltid ligger före marknadstrender och regleringar. På Biofuel Express är vi dedikerade till att stödja din resa mot en mer hållbar framtid. Med Biofuel Express Insight 2.0 får du ett kraftfullt verktyg för att effektivt och transparent hantera dina hållbarhetsmål.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Hidden