Biofuel Express i framkant med den gröna omställningen till HVO100 i Österrike

28. augusti 2024
2 minutes read

Vår verkställande direktör, Michael Stuefer, har nyligen blivit intervjuad av fyra rikstäckande tidningar där han delar med sig av sin expertis om HVO100 Förnybar Diesel och den gröna omställningen inom transportsektorn.

Dessa intervjuer lyfter fram Biofuel Express ledarskap inom hållbara bränslen och minskning av CO2-utsläpp i Österrike och andra marknader.

Som företag arbetar vi målmedvetet mot grönare och renare transportlösningar. HVO100 Förnybar Diesel, ett fossilfritt alternativ till konventionell diesel, minskar CO2-utsläppen med upp till 90 %, vilket gör det till en nyckelspelare för att minska koldioxidavtrycket inom logistik och transport. Michael Stuefers intervjuer understryker vår passion för att leda denna förändring.

Om du vill veta mer om biodiesel och dess potential kan du besöka vår Knowledge Hub, där vi erbjuder djupgående artiklar om allt du behöver veta. Vårt mål är att ge företag och individer den kunskap de behöver för att fatta informerade och hållbara beslut.

För ytterligare information eller personlig vägledning är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot en grönare framtid!

Om du är intresserad av att läsa de fyra artiklarna kan du hitta dem här:

https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20240828_OTS0099/fossilfreier-diesel-treibstoff-hvo100-ist-in-oesterreich-weiter-im-vormarsch

https://www.derstandard.at/story/3000000233534/wie-diesel-aus-reststoffen-den-transportsektor-klimafit-machen-koennte

https://www.diepresse.com/18788718/statt-weiter-fossilen-diesel-zu-foerdern-pommes-in-den-tank

https://www.tt.com/artikel/30889943/bio-diesel-in-tirol-langsam-auf-dem-vormarsch-14-tankstellen-mit-hvo100

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

*” anger obligatoriska fält

Hidden